(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Bylinkovy pangas s limetou
Potřebné ingredience
pangas, bylinky, maslo, limeta
Postup přípravy
Pangase dame rovnou z mrazaku na pekac, podlejeme troskou vody (podlivam citronovou vodou, co mam ve dzbanu na piti:) ), osolime, posypeme bylinkama (dneska jsem mela nasusenou petrzel, ale cerstve by byly urcite lepsi) a dame pect cca na 20min, mezitim jednou otocime a prubezne podlivame, je-li treba.
Az je ryba temer hotova, tak k ni pridame jednu limetku nakrajenou na mesicky, rybu poklademe kousky masla a nechame jeste rychle zapect jenom na horni ohrev, popr. gril.
Limetky potom vymackame do stavy, kterou polijeme brambory - mnamka velika:)
DOBROU CHUT...!!!:)
.
.
Az je ryba temer hotova, tak k ni pridame jednu limetku nakrajenou na mesicky, rybu poklademe kousky masla a nechame jeste rychle zapect jenom na horni ohrev, popr. gril.
Limetky potom vymackame do stavy, kterou polijeme brambory - mnamka velika:)
DOBROU CHUT...!!!:)
.
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JM123
(upraveno)
8. 8. 2011, 16:12
Dobrý den Magdi, dneska jsem podle Vás uvařila a bylo to výborné, opravdu skvělý recept, děkuji!
L_B
(upraveno)
9. 8. 2011, 8:59
@JM123
Jani, to jsem rada, ze chutnalo - takova pochvala je vzdycky nejlepsi...